Hodnocení obchodu

4,9 42 hodnocení
Přidat hodnocení
5
41x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 24.7.2018
Avatar autora | 23.7.2018
Měla bych výhradu ke kvalitě práce. Máme puzzle kruhy a geometrické tvary a otvory pro kruhy nejsou příliš pečlivě vyřezané, takže kruh do otvoru se musí zatlačit silou. S tím má dítko problém. Zároveň při vytažení je potřeba použít sílu a hned se nám ulomilo jedno držadlo.
Avatar autora 23.7.2018
Dobrý dne, paní Stankeová, děkuji za zpětnou vazbu. V takovém případně určitě doporučuji se na mě obrátit na email a zajistíme Vám výměnu za nové zboží, příp. vrátíme peníze (dle Vašich preferencí). Toto opravdu není žádoucí. Nechceme, aby dítě o pomůcku ztratilo zájem. Napíšu Vám email s návrhem dalšího postupu. S přáním hezkého dne, Valina Kociánová
Avatar autora | 22.7.2018
Musim bohuzel vyjadrit nespokojenist s pomuckami. Krabicka na vkladani micku vypada jinak. Ma zeleny suplik a ne prirodni a micek neni zluty, ale cerveny. To bych presla. Ale u navlekabi krouzku na 3 tycky musim nesouhlasit s tim,ze se jedna o hracku pro nejmensi. Krouzky jsou idealni na spolknuti. Take jsem doufala v ceskou vyrobu, bohuzel opet Cina.
Avatar autora 23.7.2018
Vážená paní Orlíková, děkuji za zpětnou vazbu. Cením si toho. S dovolení zkopíruji i sem odpověď, kterou jsem Vám poslala také mailem jako reakci na Vaši stížnost. Co se týče fotografie, tu se pokusím aktualizovat, aby přesně odpovídala produktu. Tuto nám poskytl dodavatel. Děkuji za upozornění. Ráda bych výrobky nakupovala v České republice, bohužel jsem ale dosud nenašla dodavatele, který by je tu vyráběl v potřebné kvalitě a s certifikací. Dosud jsem našla pouze výrobky z ostré překližky domácí výroby. Ani cena neodpovídala kvalitě. Ty by byly opravdu pro nejmenší nevhodné. Budu případně ráda za doporučení. Co se týče navlékání kroužků na tyčky, je tato pomůcka určena pro děti ve věku 12-14 měs. staré a je tak na základě principů Montessori pedagogika. Nevím, jak staré dítko máte. Samozřejmě pokud stále dává věci do pusinky, je potřeba odstranit všechny věci, které se "vejdou" z dosahu, pokud nejste poblíž. Více na toto téma je sepsáno např. ve článku o připraveném prostředí zde: http://www.samostatne-dite.cz/blog/co-znamena-pripravene-prostredi-aneb-jak-na-montessori-doma/ Samozřejmě jste-li s některým z výrobků nespokojená, máte plné právo ho vrátit. Na dopravu zpět dokonce přispíváme 59,- Kč. S přátelským pozdravem, Valina Kociánová
Avatar autora | 22.7.2018
Spokojenost s každým nákupem.
Avatar autora | 28.6.2018
S kvalitou produktov som velmi spokojna.urcite doporucujem
Avatar autora | 26.6.2018
Mohu jen doporučit. Rychlé dodání a vše v pořádku.
Avatar autora | 21.6.2018
Avatar autora | 20.6.2018
Avatar autora | 5.6.2018
Avatar autora | 1.6.2018
Rychle reakce a vstricne jednani,mohu jen doporucit.
Avatar autora | 28.5.2018
Avatar autora | 28.5.2018
Avatar autora | 27.5.2018
Super. Plní svůj účel.
Avatar autora | 27.5.2018
Avatar autora | 3.5.2018
5 hvězd není potřeba komentář
Avatar autora | 27.4.2018
Excelentní obchod, ochota, slušnost, vynikající komunikace, to člověka pohladí, je to nadčasové jednání.
Avatar autora | 27.4.2018
Byla jsem moc spokojena:) Paní moc ochotná, vyzvedávala jsem si zboží osobně a s ničím žádný problém:) Děkuji.
Avatar autora | 23.4.2018
Pecka. Všechno proběhlo velice rychle, jsem spokojená.
Avatar autora | 21.4.2018
Avatar autora | 20.4.2018

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 42

Tento web používá soubory cookie. O tom jak píšeme více zde. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.