Hodnocení obchodu

4,9 148 hodnocení
Přidat hodnocení
5
145x
4
0x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MB Avatar autora | 24.3.2019
JJ Avatar autora | 17.3.2019
TD Avatar autora | 14.3.2019
Avatar autora | 12.3.2019
KN Avatar autora | 12.3.2019
Rychlý servis, příjemné jednání, široký výběr.
VB Avatar autora | 12.3.2019
Skvělé a kvalitní produkty, široká nabídka a skvělá komunikace i spolupráce.
PH Avatar autora | 10.3.2019
Spokojen.
MH Avatar autora | 7.3.2019
Maximalni spokojenost s jednanim a bleskovym vyrizenim me objednavky.Spektru dostane dcera za par dnu k 1.narozeninam,tak doufame,ze bude nadsena,stejne jako my-zatim ji na tajnacku chodime jen okukovat.Za vse velke diky. M.
VM Avatar autora | 6.3.2019
VB Avatar autora | 6.3.2019
Super obchod, super věci a skvělý servis.
NV Avatar autora | 1.3.2019
Avatar autora | 1.3.2019
MF Avatar autora | 28.2.2019
JP Avatar autora | 27.2.2019
doporučuji!
RH Avatar autora | 27.2.2019
Určitě doporučuji, jsem spokojená, že poctivé věnujete a dobře připravené za vyřízení. Libí se mi výběr kvalitních pomůcky :-)
SK Avatar autora | 25.2.2019
Super obchůdek, doporučuji :)
V Avatar autora 25.2.2019
Moc díky :)
MH Avatar autora | 25.2.2019
Obchod je ojedinělý šířkou nabídky pomůcek a materiálů pro průvodce dětí využívající metody Montessori. Výběr nabízeného zboží je povětšinou velice kvalitní, založený na zkušenostech a odborně odůvodněný. Odeslání bylo rychlé a komunikace bezproblémová.
V Avatar autora 25.2.2019
Děkujeme moc. Snažíme se o co nejrozumnější nabídku.
JP Avatar autora | 23.2.2019
Vše proběhlo bez problémů a bez komplikací - objednání, zaplacení, doprava, převzetí. Takto by měly eshopy fungovat !!! Napadá mě jen jedna drobná připomínka - v hodnocení obchodu (na této stránce) je trochu nepřehledné, že každé hodnocení má i svou odpověď. Oceňuji sice, že se zákazníkovi věnujete i po vyřízení objednávky, ale (A) buď bych nechal odpovědi skryté nebo (B) skryté s možností rozbalení nebo (C) zobrazovat pouze reakce s nějakou informací (tzn. skrýt všechna "Děkuji"). :-)
V Avatar autora 24.2.2019
Dobrý den, moc díky za hodnocení i návrh na zlepšení. Ano, také jsem nad tím přemýšlela. Právé z toho důvodu jsem ještě do konce minulého roku neděkovala, ale nakonec vyhrálo slušné vychování. Možnost odpověď skrýt mě nenapadla. Pokud to umíte, budu ráda za email s nabídkou. V opačném případě zkusím zjistit své možnosti. Moc díky. Valina
JG Avatar autora | 21.2.2019
V Avatar autora 21.2.2019
Moc děkuji za hodnocení.
KB Avatar autora | 19.2.2019
Doručení proběhlo rychle a v pořádku, přestože jsem se dočetla, že může dojít ke zpoždění z důvodu onemocnění. Mně osobně se hračky moc líbí, ale zatím nevím, jaký "ohlas" budou mít u vnoučka. Věřím, že mu budou hračky vyhovovat a rozvíjet jeho schopnosti :-) Děkuji mockrát.
V Avatar autora 19.2.2019
Já moc děkuji. Kolegyně dělá, co může. Já se pomalu začínám zapojovat také. Moc děkujeme za hodnocení.

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 148

Tento web používá soubory cookies. O tom jak píšeme více zde. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.