Hodnocení obchodu

5,0 107 hodnocení
Přidat hodnocení
5
105x
4
0x
3
1x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 17.1.2019
VK Avatar autora 17.1.2019
Děkujeme za hodnocení
JB Avatar autora | 15.1.2019
Děkujeme :)
VK Avatar autora 17.1.2019
My také :)
KH Avatar autora | 6.1.2019
Rozhodně obchod doporučuji! Najdete zde všechno, co potřebujete nejen pro Montessori inspirovanou domácnost. A pokud nechcete "být monte" určitě si taky vyberete. Všechny objednané produkty byly kvalitní, rychlé dodání, oceňuji ekologické balení do již použitých obalových materiálů :)
V Avatar autora 12.1.2019
Moc děkujeme za pochvalu. To sem hned chodíme o to radši :)
Avatar autora | 3.1.2019
Rychlé jednání, zboží dobře zabalené. Děkuji.
V Avatar autora 12.1.2019
Moc děkuji. Pochvala ve skladu potěšila. Přeji hezký den.
EB Avatar autora | 1.1.2019
Velka spokojenost. Rychle jednani.
V Avatar autora 1.1.2019
Dobrý den, moc děkuji, že jste si udělala na hodnocení čas právě dnes a přeji vše nejlepší do nového roku.
HJ Avatar autora | 31.12.2018
S obchodem jsme byli velice moc spokojeni. Vstřícné a rychlé jednání i dodání. Doporučujeme dalším zákazníkům.
V Avatar autora 31.12.2018
Dobrý den, moc děkujeme za hezké hodnocení. Vážíme si toho. Přeji úspěšným nový rok 2019.
VD Avatar autora | 31.12.2018
nejsem slibovali dodani do vanoc pak mail ze bude druha polivina ledna dalsi den dalsi mail dodani prvni tyden unor dobes
V Avatar autora 31.12.2018
Dobrý den, ano, bohužel jde o zboží značky Utukutu, které nemáme skladem a musíme se tedy řídit jejich dodacími podmínkami. Aktuální termín dodání pro objednávky dnes jsou únor 2019. Konečný termín můžeme potvrdit vždy až po připsání platby na náš účet. Až tehdy objednávku zadáváme do výroby. Proto došlo ke 2. posunutí termínu. Omlouvám se Vám samozřejmě za komplikace. Příští Vánoce se pokusíme několik kusů prken a houpaček naskladnit předem, abychom mohli obrovskou poptávku uspokojit. Nicméně děkuji i přes obtíže za překvapivě kladně hodnocení.
MB Avatar autora | 29.12.2018
Skveleee, rychle dodani. Vse bez problemu.
VB Avatar autora | 29.12.2018
Jsem velice spokojená, rychlost a sortiment
VJ Avatar autora | 28.12.2018
V Avatar autora 29.12.2018
Děkujeme za hodnocení.
LR Avatar autora | 28.12.2018
Nakupuji zde již po několikáté, opět zboží dobře zabalené,vše přišlo v pořádku, dodání bleskové. Nakoupené věci mají vždy úspěch a jsou nedílnou součástí našeho života.
V Avatar autora 28.12.2018
Moc moc díky za hodnocení. Vážíme si toho! <3
AP Avatar autora | 27.12.2018
Vše v pořádku, rychlé dodání, potěšilo mě, že na balení použili papírovou výplň, pásku a použitou krabici.
V Avatar autora 27.12.2018
Dobrý den, moc děkujeme. Snažíme se recyklovat veškerý obalový i výplňový materiál. O to více jsme rádi za takovou zpětnou vazbu, přestože naše balení ne vždy ladí oku ;)
JK Avatar autora | 26.12.2018
Rychlé dodání i před Vánocemi
V Avatar autora 27.12.2018
Dobrý den, moc díky za hodnocení. Za toto musíme tento rok moc poděkovat spedičním společnostem a brigádnici, která zajistila včasné balení. Jsme rádi, že máme kolem sebe lidi, na které se můžeme spolehnout.
VK Avatar autora | 25.12.2018
Rychlé dodání, velký výběr, vše proběhlo v pořádku
V Avatar autora 27.12.2018
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení. Pokud by Vám v sortimentu přesto něco chybělo, budeme rádi za tip. Hezký den přeji.
PG Avatar autora | 25.12.2018
Krásné věci. Rychlé dodání.
V Avatar autora 27.12.2018
Dobrý den, moc díky za hodnocení i kompliment. Děláme, co se dá :) Mějte se pěkně.
TV Avatar autora | 24.12.2018
TS Avatar autora | 23.12.2018
Z Avatar autora | 22.12.2018
VS Avatar autora | 20.12.2018
Všem Vám velice děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Je pro nás moc důležitá, protože každá připomínka je pro nás zároveň příležitostí ke změně. Bez Vašich komentářů bychom jen těžce hledali vlastní rezervy, protože jako každý, i my žijeme ve své online bublině. Moc Vám děkujeme a zároveň Vám i přejeme krásné prožití vánočních svátků a jen to nejlepší do nového roku. Budeme se snažit na sobě pořád pracovat. Stále máme před sebou spoustu práce a Vaše podpora nás posiluje. Díky, že jste. Valina s rodinou
L Avatar autora | 20.12.2018
Zboží v pořádku a velmi rychle dorazilo. Jsem spokojená a nadšená. Děkuji moc.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 107

Tento web používá soubory cookies. O tom jak píšeme více zde. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.