Hodnocení obchodu

4,9 58 hodnocení
Přidat hodnocení
5
56x
4
0x
3
1x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
NP Avatar autora | 22.10.2018
MT Avatar autora | 18.10.2018
KK Avatar autora | 16.10.2018
MJ Avatar autora | 15.10.2018
LL Avatar autora | 7.10.2018
Avatar autora | 3.10.2018
Velka spokojenost
TV Avatar autora | 27.9.2018
Jsem spokojená. Vstřícnost, rychlé a milé jednání.
NS Avatar autora | 22.9.2018
K Avatar autora | 20.9.2018
HT Avatar autora | 18.9.2018
Dobrý den, objednali jsme si knihovnu s plátěnými policemi. Esteticky mě nadchla, vypadá opravdu krásně a u dcerky v pokoji plní svůj účel. Přesto jsem byla velmi zklamaná, když jsme zboží rozbalili, protože na několika místech je dřevo odštíplé nebo odrané a přetřené hnědým lakem. Na funkci knihovničky to pochopitelně vliv nemá, přesto bych za tak nemálo peněz očekávala, že dostanu i vzhledově kvalitní zboží.
VK Avatar autora 18.9.2018
Dobrý den, děkuji za zpětnou vazbu. Škoda, že se o tomto problému dozvídám zde. Samozřejmě to můžeme vyřešit nějakou kompenzací. Toto by se opravdu nemělo stát. Naší chybou je, že jsou zboží nezkontrolovali před odesláním a jsme připraveni za to nést odpovědnost. V případě potřeby se na mě určitě obraťte mailem a budu se snažit Vám být nápomocná. Do té doby přeji hezký den, Valina
IK Avatar autora | 10.9.2018
H Avatar autora | 30.8.2018
MH Avatar autora | 30.8.2018
MF Avatar autora | 25.8.2018
MH Avatar autora | 22.8.2018
Vše proběhlo bez problémů, jsem spokojená.
LV Avatar autora | 19.8.2018
MS Avatar autora | 24.7.2018
KS Avatar autora | 23.7.2018
Měla bych výhradu ke kvalitě práce. Máme puzzle kruhy a geometrické tvary a otvory pro kruhy nejsou příliš pečlivě vyřezané, takže kruh do otvoru se musí zatlačit silou. S tím má dítko problém. Zároveň při vytažení je potřeba použít sílu a hned se nám ulomilo jedno držadlo.
VK Avatar autora 23.7.2018
Dobrý dne, paní Stankeová, děkuji za zpětnou vazbu. V takovém případně určitě doporučuji se na mě obrátit na email a zajistíme Vám výměnu za nové zboží, příp. vrátíme peníze (dle Vašich preferencí). Toto opravdu není žádoucí. Nechceme, aby dítě o pomůcku ztratilo zájem. Napíšu Vám email s návrhem dalšího postupu. S přáním hezkého dne, Valina Kociánová
KO Avatar autora | 22.7.2018
Musim bohuzel vyjadrit nespokojenist s pomuckami. Krabicka na vkladani micku vypada jinak. Ma zeleny suplik a ne prirodni a micek neni zluty, ale cerveny. To bych presla. Ale u navlekabi krouzku na 3 tycky musim nesouhlasit s tim,ze se jedna o hracku pro nejmensi. Krouzky jsou idealni na spolknuti. Take jsem doufala v ceskou vyrobu, bohuzel opet Cina.
VK Avatar autora 23.7.2018
Vážená paní Orlíková, děkuji za zpětnou vazbu. Cením si toho. S dovolení zkopíruji i sem odpověď, kterou jsem Vám poslala také mailem jako reakci na Vaši stížnost. Co se týče fotografie, tu se pokusím aktualizovat, aby přesně odpovídala produktu. Tuto nám poskytl dodavatel. Děkuji za upozornění. Ráda bych výrobky nakupovala v České republice, bohužel jsem ale dosud nenašla dodavatele, který by je tu vyráběl v potřebné kvalitě a s certifikací. Dosud jsem našla pouze výrobky z ostré překližky domácí výroby. Ani cena neodpovídala kvalitě. Ty by byly opravdu pro nejmenší nevhodné. Budu případně ráda za doporučení. Co se týče navlékání kroužků na tyčky, je tato pomůcka určena pro děti ve věku 12-14 měs. staré a je tak na základě principů Montessori pedagogika. Nevím, jak staré dítko máte. Samozřejmě pokud stále dává věci do pusinky, je potřeba odstranit všechny věci, které se "vejdou" z dosahu, pokud nejste poblíž. Více na toto téma je sepsáno např. ve článku o připraveném prostředí zde: http://www.samostatne-dite.cz/blog/co-znamena-pripravene-prostredi-aneb-jak-na-montessori-doma/ Samozřejmě jste-li s některým z výrobků nespokojená, máte plné právo ho vrátit. Na dopravu zpět dokonce přispíváme 59,- Kč. S přátelským pozdravem, Valina Kociánová
Avatar autora | 22.7.2018
Spokojenost s každým nákupem.

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 58

Tento web používá soubory cookies. O tom jak píšeme více zde. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.