☎️ OMEZENÍ TELEFONU od 22.3.2021 do odvolání   I nás se týkají omezení vlády. V těchto dnech Vás musím poprosit, zda byste své dotazy v dopoledních hodinách směřovali na email. Telefon Vám do 12:00 nemohu zvednout, protože dcera sedí vedle mě na online výuce. Předem děkuji za pochopení a omlouvám se za omezení.   Přeji všem rodičům i dětem pevné nervy i zdraví.   ❤️  

Hodnocení obchodu

5,0 887 hodnocení
5
870x
4
7x
3
5x
2
2x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
JH Avatar autora Jitka Homutová | 21.4.2021
To byl fofr! Perfektní komunikace. Všechno je takové jako na obrázcích. Díky!
VK Avatar autora Vít Koutecký | 6.4.2021
Nemám co bych vytkl :)
DP Avatar autora Dita Pelikánová | 26.3.2021
Objednávka vyřízena až neuvěřitelně rychle. Objednáno/zaplaceno v úterý v 17:55h a druhý den v 9h ráno doma :-) To se mi snad ještě jinde nestalo. Vše došlo v pořádku, líbilo se mi zabalení lžičky a pipet do papírové obálky :-) A také, že to nebylo vše zbytečně obaleno bublinkovou folií, jako jinde, ale celkem střídmě přitom bezpečně. akorát produkt "Spojené disky Čtyřlístek ČR" se mi zdá předražený. Budu se sem vracet, fandím.
MK Avatar autora Miroslava Kubíčková | 18.3.2021
Vše funguje rychle, přehledně. Výborná informovanost zákazníka.
S Avatar autora Sophie | 13.3.2021
Zajímavé, krásné a originální produkty. Rychlé dodání. Jen škoda, že byl balík zabalen v ohromném množství plastu.
L Avatar autora Lenka | 24.2.2021
PO Avatar autora Petr Ottomanský | 16.2.2021
Velký výběr zajímavých a krásných hraček.
A Avatar autora Anna | 16.2.2021
B Avatar autora Bohuslava | 12.2.2021
Rychlé dodání, kvalitní zboží, milá komunikace
M Avatar autora MT | 28.1.2021
OK
Avatar autora | 25.1.2021
LJ Avatar autora Ladislav Jaroš | 21.1.2021
Super nemá chybu, jsem nad míru spokojen a můžu jen chválit.
L Avatar autora Lucie | 13.1.2021
Došlo v pořádku a rychle
J Avatar autora Jara | 13.1.2021
Došlo vše v pořádku.
Avatar autora | 13.1.2021
K Avatar autora Kristyn | 13.1.2021
Opět maximální spokojenost, objednávala jsem již po druhé. Rychlé doručení, moc pěkné a kvalitní zboží.
J Avatar autora Jana | 13.1.2021
V obchodu objednávám pravidelně a vždy jsem velmi spokojena se službami. Super rychlé dodání, skvělá komunikace a zboží nejvyšší kvality. Děkuju.
Avatar autora J. | 13.1.2021
J Avatar autora Jana | 11.1.2021
opravdu funkční a super pro 6leté děti
Avatar autora A.B. | 11.1.2021
Rychlé vyřízení objednávky. Spokojenost. Doporučuji.

Hodnocení obchodu

Zobrazit všechna hodnocení >>
Průvodce nákupem hraček
x